lördag 16 maj 2015

Nu har jag äntligen fått motorn!

Ja som rubriken lyder så har jag fått motorn jag beställde.
Beställde motorn 13 april fick leveransbekräftelse en hel vecka efter via mail och fick den nu hemlevererad 14 maj så leveranstiden blev lite väl lång så jag bommade allt gösfiske före leken, ett par tävlingar samt att gösförbudet är igång nu där jag brukar fiska.
Måste erkänna att det känns sådär men nu ligger motorn i garaget och ska hänga på den någon dag här.
Jag är inte den typen som sliter loss den gamla och slänger på den nya i all hast utan det måste bli bra och tänkte passa på att lacka om aktern och fixa till saker runt omkring till det bättre när man ändå håller på. Gasreglaget kommer jag vara extra noga med hur jag sätter. Kör man pelagiskt prickskytte en hel dag så får man känningar i rygg, axlar och nacke om saker och ting sitter lite tokigt så där kommer jag vara noga med att placeringen kommer så rätt det bara går.

Den gamla motorn kommer jag sälja efter en översyn av en marina. Det är en Mercury 50hk f-takt -02 enormt välservad motor som alltid startat. Kommer nog skriva ut annonsen här också när det blir dags.

 
 


Men när den nya är på så ska jag ta igen en massa bommad fisketid. Jäklar vad roligt det ska bli. Fast jag har byggt om hemma i villan så jag har fått mycket bra saker gjort under den fiskefria tiden också som inte hade blivit gjort annars så det känns bra ändå.  
Har även en ny sorts givare jag ska testa till ekolodet. Vet inte så mycket om den än men tycker jag det fungerar bra kommer jag skriva om det här på bloggen.
 
I morgon ska jag medverka i ett tidningsreportage igen. Ska gå igenom lite fiskemetoder och ge lite tips om fiske för nybörjare, mer om det kommer senare.
 
Så inom kort hoppas jag kunna lägga ut lite fina fiskebilder igen. :-)
 
Tack för att ni läser bloggen och skitfiske på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar