fredag 10 april 2015

Hög tid för en uppdatering!


Det har varit en liten mellanperiod här med seg islossning och att jag har fått ta igen en massa som blivit åt sidosatt här under alla ismetepass jag gjorde under vintern. Men det har det varit värt!
Vilken ismetesäsong jag kan summera! Helt galet vad många 6+ gösar jag fick upp under denna säsong. Har massor av film från säsongen som är filmat med GoPro kameran. Är nog en hel del klippning som krävs för att det ska bli bra men vi får se om jag tar tag och lär mig nått program och snidar ihop en ismete film.

Nu håller jag på och småfixar lite på Trackern finns alltid något att göra på en sportfiskebåt och har väl en liten fundering på att byta in nuvarande 50hk motor mot en ny 60hk och köpa ett till ekolod. Har skickat iväg några förfrågningar på en ny Mercury eller Suzuki 60hk. Får jag till ett riktigt bra pris så gör jag affär. Kommer ett litet reportage om Trackern senare.

                                            Min gamla trotjänare! Tracker Pro Deep V17!

Sen har jag införskaffat lite nya jiggar och även prickskytteskallar som jag specialbeställde och ska prova en egen liten modifikation på. Återkommer om det efter utvärdering.

Ryktet som har florerat om att dom inte ska släppa i Öring i Gysinge i år är helt fel. Tråkigt att det finns folk som hittar på något liknande. Dom ska alltså plantera ut Öring i år och sprid gärna det.


                                                Gysingeöring tagen på liten sjunk vobbler

Annars har jag ett solklart mål inför årets säsong och det är att få en 10+ Gös inom Hedesunda och Söderfors fvo. Jag har mycket bra lokalkännedom och mitt mål känns inte helt orimligt även om det givetvis blir en riktigt tuff utmaning. Men man måste ha nått mål som triggar en att fiska mera och ta fram det där lilla extra för att nå sitt mål. Sen måste man ju tänka positivt och tro på sig själv annars har man nog ingen positiv framtid till mötes.
Förutom det vanliga gädd och abbisfiske så hoppas jag komma iväg på lite karpmete. Har ett ställe hyfsat nära mig som ska provas och det ser jag fram emot.
Ser även fram emot mitt årliga fiske med min son Wille på Smögen. Vi åker ut och fiskar på en ö som heter Hållö och har haft sjukt bra och varierande fiske där under åren framför allt på dom urstarka Bergsgyltorna som vi riktar fisket lite extra mot. Får man sen en av dom helt fantastiskt vackra Blågyltorna på köpet är det en bonus.

1.5kg Bergsgylta

Ser att det varit in många och kikat på bloggen här fast det inte blivit uppdaterat något. Vill rikta ett tack till er för att jag har trogna läsare. Ska göra mitt bästa för att kunna leverera något bra under isfria säsongen också.
Hoppas även det dyker upp någon bra sponsor som det känns rätt med som vill ha ett samarbete.

Blir en fisketur inom kort så håll lite koll här!

Ha det gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar