tisdag 28 oktober 2014

Ny som bloggare!

Japp efter en längre tids funderande så tog jag tag i saken och skaffade en blogg om fiske och livet runt det. Jag har tidigare varit mycket nära att skaffa en blogg och även blivit erbjuden att få blogga hos etablerade fiskebloggare men inte känt att jag haft tid och engagemang just då.
Det känns bra att äntligen komma igång och att jag numera kan posta här istället för på Facebook och det kan kanske vara skönt för mina Facebook vänner att slippa mina fiskeinlägg även om jag dragit ned på dom inläggen markant den senaste tiden av hänsyn att alla inte gillar sportfiske.

Jag kommer att lägga ut fiskerapporter, foton, tankar om utrustning, visa upp egna uppfinningar och mycket annat roligt som jag inte tänker släppa än, så lägg gärna till sidan bland dina favoriter.

Här kommer en enkel bakgrundspresentation om mig.

Jag började fiska i tidig ålder på eget bevåg och satt otaliga timmar bakom metspöt. Direkt efter skolan åkte jag hem och började gräva mask och sedan cykla iväg till favorit ån där jag ofta satt till det började skymma. Tävlingsmetade i några år med rätt bra resultat och mina föräldrar fick skjutsa runt mig på olika tävlingar.
Sen fick jag mitt första kastspö av min far med Daiwas flaggskepp bland burkrullarna som var guldfärgad och minns än idag hur spännande det var. Då min far inte har fiskeintresset utan är en duktig jägare istället så hade jag äran att få följa med en något äldre bekant vid namn Christer "kammars" Gustavsson. Det var genom honom som mitt stora intresse tog fart. Han tog tålmodigt med mig till sjöar, älvar och hav och det är jag evigt tacksam för idag.

När jag var i början av tonnåren köpte jag min första egna båt en Solive 440 med en Archimedes penta 8hk med tillhörande trailer vilket utvecklade mitt intresse ytterligare.
Ett antal båtar senare så köpte jag i början av 2000-talet en Tracker Pro Deep V17. Misstänksamheten om den båten var många ifrån bekanta och ingen kunde riktigt fatta på den tiden varför jag köpte nått så udda som en amerikansk sportfiskebåt.
Personligen tyckte jag att den utrustningsmässigt hade allt jag var ute efter för fiske i sjö och älv.
Har varit nöjd med den båten sedan dag ett och idag känns det som att jag tog rätt beslut då just det amerikanska båtkonceptet är hetare än någonsin.
Båten har jag kvar än idag och den utvecklas till det bättre för varje år. Mer om den kommer senare!

2002 startade jag och några kompisar Östervåla Fiskeklubb och jag var ordförande där i ett antal år. En rolig tid men många härliga minnen. Gå gärna in och kika på hemsidan. www.fiskeproffsen.se

Idag gillar jag att fiska det mesta. Har väl lite starkare intresse av prickskytte efter Gös, Flötestrolling och ismete. Åker gärna på tävlingar sommar som vinter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar